because it hurts to want everything and nothing at the same time

212472-2

ja, trevlig bild det dära. tagen i linköping när linn och jag var där för ett tag sen. en supertrevlig kväll hade vi då på tal om ingenting.
en trevlig helg sammantaget. inte gjort så mycket dock. var med tjejerna i fredags och i lördags skulle jag och vicky ha gått på stan, men vi lessnade direkt när vi kom dit, skitmycket folk pga jäkla schlagerskit så vi åkte ut till lindöhamnen istället och typ .. åt massor, haha. glass bland annat.
vicky och jag hade begravning för en ekorre igår också. det var så jäkla synd om den. den låg mitt i vägen och den såg inte ens död ut förutom att det var en liten blodfläck på gatan under den. vi tyckte så synd om den så vi fixade en begravning åt den. med blommor och allting. stackars lilla ekorre. vi sa till och med några väl valda ord till ekorren, som vi så fyndigt döpt till korre. hmm. stackars korre i alla fall. nu blir han i alla fall inte mosad av någon tyrannisk bil utan ligger där under tallkvistarna och vitsippan. vi gjorde ett kors i gruset framför också, för att få folk att fatta att det var en grav. tvivlar på att dom gör det i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Linn

Det var en kväll utöver det vanliga :)
Och Ekorren :( Haha, kommer aldrig glömma hur ledsna ni såg ut när ni berättade den tragiska historien om den stackars krabaten! RIP Korre.

2007-03-25 @ 21:38:05
URL: http://linnandstuff.blogg.se
Postat av: Linn

Woho, Cory Kennedy-kvällen! Det var tider det ;)

2008-09-11 @ 20:55:51
URL: http://linnandstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0