Rosor

image513

Snart dags för alla hjärtans dag, och likt förbannat (?) är jag med i rosgruppen i år igen. Det känns inte som att vi har kommit så långt än, så det här är mest en checklista för min egen del.

- Göra planscher och sätta upp på skolan; när, hur, var, vem?
- Få tag i Viktor och allt det andra folket, eller ja, typ Lollo, och bestämma försäljningstider
- Skriva på tv:n om försäljning
- Få/hämta korten som för nuvarande finns hos Kungsgård (?).
- SÄLJA! Vi ska fasen vara bäst i år igen. Elevrådet kommer att ha roligt det här året ..
- Bestämma en ekonomiansvarig som har hand om pengarna. Vart ska pengarna? In på konto.
- Alltid sitta vid bordet, ha koll på pengarna så att inget försvinner som det gjorde förra året.

And on the big day ..
- Hämta rosorna på florist. Eller om dom körs hit. Skulle Viktor hämta dom på florist?
- Sätta fast korten på rosorna.
- Komma på nåt smartare system än förra året när det gäller själva utdelningen. Att springa och kolla folks scheman för jämnan känns inte som det ultimata? Jag vet inte hur många scheman vi skrev ut förra året .. Gick visserligen till så många helklasser som möjligt där det var flera i samma klass som skulle få rosor, men typ för dom som inte var där eller hade en annan lektion blev det att verkligen jaga dom över skolan.
- Dela ut. Helt enkelt.

Visserligen är det bra att det är vi fyra som är med i gruppen som ändå känner varann privat så att vi får tag på varann .. Men Emma får vi inte alls tag på. För hon går på florist .. Och nu är hon tydligen i Thailand också var det någon som sa. Då blir det ännu svårare. Men vi fyra på Haga kämpar på så gott det går ett tag till i alla fall.

Är det förresten någon som har nåt bra tips på vad man kan skicka till sin pojkvän på alla hjärtans dag per post? It's a tricky one. Nåt roligt, kreativt. Inte bara typ blommor och choklad. Fy fan vad tråkigt. Har lite tankar men förslag uppskattas ..


Kommentarer
Postat av: Linn

Viktor hämtar rosorna på Florist. Emma är Italien till den 28:e. Korten ska jag hämta på de Geer innan kl 18 idag och jag tänker INTE vara ekonomiansvarig i år! Vi har snart läget under kontroll tror jag ;)

2008-01-24 @ 15:22:18
URL: http://linnandstuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0