Amazing!



Nu ar vi i Italien och det ar helt sjukt underbart vackert! Vi sov ju som sagt en natt i nat slags "gasthof" i Alperna som jag trodde skulle vara valdigt italienskt och sa eftersom vi anda var i Italien men det lag precis pa gransen till Osterrike sa det var valdigt tyskt anda, tyvarr. Vi var alltsa over till Italien, precis over gransen men med betoning pa precis sa allting var valdigt tysk/italienskt, sa att saga. Akte valdigt mycket bil igen och kom fram i lordags eftermiddags.

Huset ar helt otroligt. Helt javla fucking amazing. Det ligger valdigt, valdigt hogt upp med vaaaarldens utsikt over en jattefin dal med jattehoga berg och kullar och utsikt over sma byar som ligger nedanfor. Boljande ar verkligen ett ord som man far tillfalle att utnyttja om vi sager sa ...Nae, det gar verkligen inte att beskriva endast med ord, man maste verkligen se det sjalv. Och kameran duger inte till mycket heller, den fangar verkligen inte atmosfaren och hur det verkligen ser ut, utan det ser mest disigt och bara kulligt ut. Synd. Vet inte riktigt hur jag ska fanga det da ...

Huset ar i alla fall en 100 ar gammalt eller sa sa det ar en vindlande trappa och sota, sma sovrum med stora trabalkar i. Massa blommor overallt och en stor, snirklig grind innan huset. Det ligger ju som i en evig backe sa det ar valdigt kulligt och sa runtomkring  med anda med en grusgardsplan. Och poolen ar helt underbar. Har tillbringat det mesta av tiden dar hittills. Bara flutit omkring pa en luftmadrass och druckit Bacaradi, aaah!

Och glassen ska vi inte ens borja prata om, den ar helt otroligt sanslost god. Det gar inte ens att jamfora den med glassen hemma pa typ Halvars eller Smultronstallet, tyvarr. Extremt kramig och, ja, vad ska man saga, tat, haha. Svensk glass ar sa himla luftig for att dom typ trycker in luft dar eller nat men den italienska glassen ar verkligen inget annat an, ja, typ gradde och smor.

Sitter pa ett internetcafe nere i byn nu, vi har varit pa marknaden har idag, eftersom det ar marknadsdag idag. Kopte tre bikinier for 3 euro styck och Tropical oil med kokoslukt haha. Ungefar det farligaste som finns, men jag ska bli brun!

Puss!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ser verkligen inte lokande ut alltså! :O

2008-06-28 @ 19:01:37
URL: http://backhaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0