Mot alperna!



Nu har vi sovit sista natten i Tyskland, i södra Tyskland, på ett hotell/gästhus som heter Sindersdofer Hof. Idag ska vi åka vidare genom Österrike och fram till norra Italien där vi ska sova en natt i Alperna. Efter det är det bara att åka rakt ner till huset, och det ska bli 29-30 grader i Italien från och med fredag! LYCKA! Pressa, pressa, pressa vid poolen säger jag bara, haha!

Har förresten fått jobb på Vero Moda! Ska bli intressant att se hur det utvecklar sig ..

Puss.

Kommentarer
Postat av: Linn

Du kommer älska alperna, Joline. Det är så vackert och så mysigt!



Grattis till jobbet (för typ tredje gången eller något sånt) och glad midsommar! Jag vaknade tidigt imorse och sprang nästan direkt ner till bageriet och köpte en baguette = lycka, haha! Det var jättesoligt och fint förut men nu ser det molning ut, men jag har min nya klänning med rosor på mig ändå. Man måste ha klänning på midsommar, är min policy i alla fall :)



Snart skajag, Fia & Sandrish bege oss till the one and only Smultronstället och jag har gått och funderat på vilken glass jag ska ta i en hel vecka, haha. Dock hr jag inte kommit underfund med något än, men det fixar sig nog ;)



Ikväll vet vi inte vad som händer men det fixar sig säkert, mitt förslag är att köpa en massa gott och bara mysa, äta, mysa, äta och mysa och äta ungefär, men vi får se vad vi hittar på. Vi kommer få visa oss från vår allra uppfinnigsrikaste sida, that's for sure! Resten av helgen har jag en massa andra roliga sker planerade också, det ser jag fram emot :)



En liten uppdatering här hemifrån tillsammans med en massa elektroniska kramar blir min midsommarpresent till dig, ha det toppen så hörs vi snart igen!



Pusselipusspusspuss

2008-06-20 @ 12:13:45
URL: http://linnandstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0