Quanto costa, or something?

Fortfarande runt 35 - 40 grader och stralande sol, brannan borjar ta sig, hehe. Har legat vid poolen mest och flutit omkring pa luftmadrassen, men igar akte vi faktiskt pa en liten utflykt till havet. Det var riktigt varmt i vattnet men inte sa frascht tyvarr och det var nat helknasigt system dar, man fick typ inte ligga nanstans om man inte hade kopt biljett, bodde pa ett speciellt hotell eller var medlem i nat. Vi tryckte in oss dar nanstans och hoppades att det inte skulle komma nan och krava oss pa pengar eller krava att vi skulle ga darifran. Det var massa paflugna forsaljare overallt ocksa, som kom och tryckte upp fula solglasogan, scarfs och vaskor i ansiktet pa en och verkligen inte gick darifran forran man typ rot at dom.

Gick omkring och kollade lite i butikerna, men vi lyckas alltid tajma in var planerade shopping i deras "siesta" som ar mellan cirka 13-16 (heter nog inte siesta i Italien dock)  sa allt var i princip stangt. Kakade god pizza och sag sjalva sinnesbilden av en snygg italienare, josses. Han var skitbrun och hade lite halvlangt svart, lockigt har, lite skaggstubb, skitbruna stora ogon, grymma solglasogon, vit tischa med snyggt tryck och typ 3/4-byxor i cargostyle och svarta Havaianas. Bestallde pizza som han fick i en papperspase och tryckte sen lite nonchalant ner en vit hjalm over sina lockar utan att spanna dan och akte ivag pa en vespa med hjalmen pa sniskan samtidigt som han styrde med ena handen och holl pizzan med andra. Da kan vi snacka om att det kandes som att man var i Italien, haha! Annars ar folket faktiskt inte sa vackra, men nagra vackra italienska pojkar har jag i alla fall sett.

Imorrn ska vi till Florens! Galen shopping, himmelsk glass, underbar mat och vacker arkitektur, here I come!

Forresten, girls, grillning/fodelsedagsfest hos mig lordag den 12 juli foljt av laglig utgang for forsta gangen, haha.  Ni som kanner er traffade ar formodligen traffade ocksa, haha. Lite fodelsedagspresenter vore inte heller fel, he he he ...

Ha det bast hemma alsklingar, jag saknar er massor och tanker pa er varje gang jag ligger i poolen, lovar!

Kommentarer
Postat av: Sandra

kan inte komma på lördagen ... är fortfarande på Öland då :/

2008-06-25 @ 14:36:34
URL: http://zandralicious.blogg.se/
Postat av: Sandra

på söndan runt 3 typ :/ snyft...

2008-06-27 @ 19:32:05
URL: http://zandralicious.blogg.se/
Postat av: Sandra

taack (: okaj :S kan du inte flytta det till söndan då? (A)

2008-06-28 @ 18:59:02
URL: http://zandralicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0