Ytligt vårinlägg

image924
Jeans/byxor: Beiga chinos måste verkligen införskaffas. Vill faktiskt ha ett par riktigt ljusa 70-talsjeans med utsvängda ben men vi får se hur det blir med det ..
Klänningar: Axelbandslösa, lätta, halvtransparenta klänning med blommor, volanger och andra mönster. Tighta, axelbandslösa fodral i svart, rött och ljusa pastellfärger men även i starkare färger som riktigt cerise och djuporange. Vita, skira, bomullsklänningar som får en att tänka på sommarängar.
Kjolar: Känner inget större behov av kjolar faktiskt. En halvlång, tight, ljus jeanskjol skulle dock vara fint, mm ..
Jackor: Kör hårt på min skinnjacka men letar desperat efter en skitsnygg, ljus, sliten jeansjacka. Hojta om ni vet om nån! Måste införskaffa en svart, lite längre ledig kavaj också.
Skor: Fler gladiatorsandaler, med högre skaft och även kanske med nån form av klack, typ kilklack. Har hittat ett par grymma på ASOS .. Annars är klumpiga sandaler fortfarande jäkligt fint.
Koftor/tröjor: Nja. Puderrosa bomullströjor skulle det vara i så fall.
Väskor: Skulle vilja ha en mellanstor, riktigt riktigt mjuk konjaksfärgad väska med handtag så att man kan ha den både på höften och bekvämt under armen.
Blusar & Toppar: Återigen, lätt, luftigt och transparent, blommigt, mönstrat och med volanger. Coola eko-tees från Forever 21. Lite halvlösa t-shirts i ljusa, mjuka pastellfärger. Finns en hel uppsjö av dom på Monki .. Randiga toppar i alla dess utföranden, långa, korta, kortärmade, långärmade. Rödvitrandiga och mörkblåvitrandiga är att föredra.
Huvudbonad: Nja. Fina, blommiga hårband skulle det vara i så fall.
Övrigt: Korta, slitna jeansshorts. Wayfarers. Mönstrade, färgglada bikinis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0