Mycket att göra, men ändå inte



Vi är nog klassen som har minst att göra såhär innan lovet.
Känns väldigt skönt men också oroande för då känns det som att allt kommer efter lovet istället ... Trots bristen på plugg är det inte brist på skolaktiviteter om vi säger så. Vi kom på att vi har bestämt att det är mössprovning måndagen direkt efter lovet och planscherna var inte uppe än. Ha ha. Lyckligtvis hade ABC-gruppen lämnat typ sex helt freakin enorma affischer vid facket, så det var bara att ringa runt, kolla scheman, klasser, och skriva på planscherna och springa runt och sätta upp. Vi lyckades till och med få Hasse att inte ta ner dom! Vilken bedrift är inte det?! Vi har gått på skolan i snart tre år och satt upp så mycket lappar så jag vet inte vad och det har ständigt varit en kamp mellan oss och Hasse. Vi sätter upp lappar överallt, han tar ner dom. Och så börjar det om. Igen och igen och igen. Men nu lyckades vi få över Hasse på vår sida, i alla fall för ett tag, haha.

Och så är det Hagafest förmodligen den 28 november med flower-power tema. Det lär bli intressant! Speciellt med tanke på att jag tydligen ska föreställa vara den som har det yttersta ansvaret. Men det ska nog ordna sig.

Vicky fyller år på fredag och jag är sjukt taggad. S-j-u-k-t. Trerätters, ett planerat intag av astronomiska mängder alkohol, Singstar, paketöppnande, ett gäng brudar och så utgång på det. Det blir nog jävligt bra det här ska ni se.

Kommentarer
Postat av: Linn

Vi har fått Hasse att konvertera till vår sida! Vi är så bra!

2008-10-22 @ 21:41:41
URL: http://linnandstuff.blogg.se/
Postat av: malin

är hasse typ vaktmästare? :P

2008-10-23 @ 13:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0