I skolan

Nu var vi alltså här igen. Vicky och jag sitter och gör allt förutom det vi ska göra, det vill säga, ta reda på information om en plats. Fun, ey?

Helgen har varit najs i alla fall. I fredags var vi ute, födelsedagsmiddag på Babyl med folk först och sen lite för hos Emma. Hon fick en fiiin present av mig! En necessär md rosor på och massa smått och gott i. Otten, Hugo och sen massa pussar med hjärtat. Har väl kvar en sju fribiljetter till Otten i plånboken dock, hahaha.

I lördags var vi allmänt bakis, sen åkte vi ut till Åby, gick promenad och myste. Lagade marinerad fläskfilé, timjankryddad klyftpotatis, tzatziki och grekisk sallad med avokado och till efterrätt smällde vi i oss massa Ben & Jerry's.  Melodifestival med en konstig kopia på Velvet's "Take my body close" och 3/4 av Natt på museet med en snarkande pojkvän bredvid.

Mamma och pappa var i Stockholm hela helgen så vi hade hela huset för oss själva ... Skönt. Igår firade vi Alex pappa med släktfika och tårta och på kvällen åt vi dip och tittade på säsongsavslutningen av Skins.

Och nu var vi här igen .. Geografi B nu och Filosofi A sen, med förhoppningen att Sofies Värld fungerar att titta på nu.


Kommentarer
Postat av: Julia

RE: Barcelona är verkligen underbart! Haha, både Catwalk och Opium hann vi med att besöka, det var kul! :)

2009-03-02 @ 23:16:59
URL: http://prick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0