anzac-day






hej och hopp. igårkväll var sjukt roligt! caitlin hämtade upp mig i brighton och vi åkte hem till val i sandringham. val lagade pasta åt oss medan vi satt och drack rosé, the italian way enligt henne, haha. vi fick inte hjälpa till med nåt utan skulle bara sitta och dricka vin och äta chips. sen till efterrätt gjorde hon crêpes med nutella (jag dog litegrann) och efter några timmars bob marley-lyssnande och tjejsnack påbörjade vi alltså expeditionen att ta oss till fitzroy och cecilia's 20th! vi kom ju något för sent som ni kanske förstod, haha. träffade i alla fall en något överförfriskad cecilia och det sas happy birthday hit och dit och sen vandrade vi runt på brunswick st mellan lite olika ställen. hängde med chelsea och ashlee som vi träffade där nånstans också, hamnade på nåt skumt ställe med bara typ 40-plussare haha. var på provincial till en början och det var väl där vi ended up också tror jag.

idag är det anzac-day här i australien då man hedrar alla soldater från australien och nya zealand som har stupat i krig. i melbourne har vi ett stort krigsmonument vid royal botanic garden som heter shrine of remembrance och där var det dawnservice 6 am i morse. och flera av tjejerna igårkväll sa att dom skulle gå på det, hur gick det?! haha. anyway. efter att man typ har "hedrat minnet" osv osv så går man till en pub och dricker, i riktig aussie-anda.

idag ska jag med caitlin till hennes familjs beachhouse i mornington, se bilder ovan. tyvärr regnar det för tillfället men förhoppningsvis klarnar det senare! vi får väl se om vi hittar en pub där nånstans också så att vi kan känna oss riktigt aussie såhär på anzac-day ...

Kommentarer
Postat av: pj

Vad fint det ser ut

2010-04-26 @ 09:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0