spot on

tjej ~25 (i mobilen): alltså, jag minns inte vilka piller det var imorse. jag ska ta de bruna men jag tror att jag tog de vita. (en stunds tystnad medan hon lyssnar på personen i andra änden) jag vet, jag känner mig helt konstig i kroppen. tänk om jag vaknar i en fontän igen?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej hopp! Va kul för dej! Nej San Diego är rätt långt härifrån, däremot flyttade en av de svenska tjejerna som bodde här förut ner till San Diego för ett par veckor sedan (Jasmi Päiväniemi).



Lycka till med ditt år nu!

2010-08-05 @ 18:33:12
URL: http://rebeccajernberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Hejsan. Kul att du hittade min blogg. Jag bor i oceanside inte jätte långt från san marcos. Har varit där några gånger. Jag har varit här i 3 månader och ska vara här tills maj nästa år. Åker du med cultural care?

2010-08-05 @ 19:35:18
Postat av: Marie

Hey Joline.

First, you have a nice blog :-)

I dont know the name of my district...

Look, where you find the Torrey Pines High.. My Home is next to this school... :-P

2010-08-06 @ 01:42:23
URL: http://san-diego-baby.blogspot.com/
Postat av: Kajsa

Hej! Kul att du hittade bloggen, mindre kul att jag inte har uppdaterat pa alldeles for lange. Haha. Jag ar ganska langt ifran San Diego, typ 8-9 timmar med bil. Och sa aker jag hem snart ocksa. Sa tyvarr, Kanner ingen som ar au pair i SD heller men det kommer dyka upp massa svenskar (och andra manniskor ocksa) nar du val kommer dit. Lycka till med allt! :)

2010-08-06 @ 08:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0